Вјештица је објаснила зашто се не може жалити на живот и дала 10 важних савјета

Вјештица ми је рекла зашто се не може жалити на живот и како постићи успех и просперитет из универзума.

У савременом свету, људи који имају окултну моћ се третирају не мање чешће него терапеути или хирурзи. Они не третирају тело, већ душу: враћају енергијску равнотежу у тело, омогућавају вам да пораз негативног у животу и успете. Али шта постаје основни узрок настанка неуспјеха, здравствених проблема и личног живота? Искусни чаробњаци, који су помагали многим људима, знају одговор: сигурни су да су сви криви због својих проблема, јер ....скоро сви ми стално жалимо на живот.

Чудесни Савет Вештице

савет вештице

У мрежи, можете наћи многе приче са срећним завршетком, где чаробњак или вештица лечи ауру особе и води га на прави пут. Најпопуларнија од њих је прича о девојчици Даши, коју је вјештица предложила како се суочити са несрећама, нудећи врло неуобичајен начин. Жена је питала клијента када се за последњи пут захвалила Универзуму и није тражила други захтев. Дасха је фркала, рекла је:

"Што више особа се пожали, то је виталнија енергија коју напушта".

Вештица је предложила да проводи експеримент - престане да говори другима о проблемима и жали се сама. Одзив ентузијасте Дасе о посети предсједништву завршава с причом да је у њеном животу била потпуна хармонија. Да ли је могуће заборавити како се жалити и промијенити свет у круг самог себе на боље? Дефинитивно - да, ако се придржавате сваког од правила и ритуала праксе захвалности.

1. Ритуал размене енергије са универзумом

ритуал размене енергије са универзумом

Најмање једном месечно да покупи папир и оловку да схватим шта можете сами хвале и хвала вам на достигнућа више силе. Није тешко учинити ово: довољно је да саставите и наведите 2-3 пута списак ваших достигнућа наглас. "Изгубио сам на тежини", "Помогао сам бескућника животиње", "Ја утешио своју пријатељицу након развода" - све то је добар разлог да будемо поносни на себе и каже захваљујући силама које ти дао живот.

2. Стицање талисмана

куповина маскоте

Увек је корисно имати нешто са вама, што ће вас увек подсетити да мисли треба бити позитивне. На пример, прстен, наруквица или розари, увек лежи у ташни или на канцеларији. Суочена са својим погледом, запамтите да је дошло време за искрено захвалност вашим талентима.

3. Класе креативности

креативност

Ко год створио човечанство, рачунао је на чињеницу да ће свака особа развити своје таленте. Немојте одустати од хобија само зато што сте одрасли. Људски мозак је тако уређен да истовремено тежи истовремено на два режима - одмор и креативну активност. Када се мир тријумфира, дође до незадовољства животом. Најбољи начин да је промените јесте да направите корак ка креативности. Може се сматрати основним потребама тела као сан или оброк.

4. Упознавање корена

познавање корена

Свако дрво има корене, без којих би умрло. Па човек: не може бити срећан ако не зна ко су његови преци. Да бисте изградили прелепу будућност, морате бити сигурни у своју прошлост. Барем понекад разговарате са својим рођацима о онима који су били ваши преци. Покушајте да сазнате све о њима: ко су били, шта су постигли и шта их уједињује са пра-унуци? Када особа разуме како су му дивни људи дали живот, осећа се сигурније.

5. Активирање "зона раста"

активирање зона раста

Ритуал који ради на раскрсници психологије и магије. "Зона раста" су оне виталне сфере у којима је стагнација већ дуго дошла и нису планиране никакве промјене. Чаробњаци кажу да је једини разлог за то што отворени канали прошлости вуку особу назад, не дозвољавајући му да слободно дише и постиже идеалну равнотежу. Да бисте их "затворили", морате комуницирати са људима који имају везе са овом областем. На пример, ако девојка не успије да се уда на било који начин, она би требало искрено да разговара са својим бившим дечацима и да их тражи за опроштај за све погрешне учинке.

6. Плесање

плесови

Плес је начин самоизражавања, који има предности у односу на креативност, јер отвара директни канал комуникације са космосом. Развија способност да се супротстави страховима и комплексима. И од древних времена се сматра магичним праксом за ступање у контакт са унутрашњим "Ја".

7. "Чишћење" редова пријатеља

чишћење пријатеља

Енергетски вампири - не мит, већ реалност, само психолози, за разлику од магичара, називају их "токсичним људима". Своју виталност сисају из своје животне средине кроз жалбе и стално јурњава. Овај "вампир" не жели да се мења - он жели да те вуче у исти проваљак неуспјеха, који је ударио сам.

8. Детоксикација информација

информације детокс

Људски мозак не може да сагледава информације 24 часа дневно. Потребан му је одмор, јер ради чак и током сна. Најмање једном мјесечно морате организирати деток инфо: за један дан одбијати друштвене мреже, гледати ТВ и дуго разговоре на телефону. Ово је одличан начин да се захвалите вашем нервном систему за вашу издржљивост.

9. Добротворност

добробит

Да се ​​захвалимо је "дати добро". Када особа дели стечене са сиромашнима, он привлачи срећу, срећу, нове позитивне емоције у свој живот. Да бисте помогли, не обавезно трошите новац: можете постати волонтер који се бори за животиње или тешко болесну дјецу.

10. Отвореност

отвореност

Захвалност треба да вас научи да приметите шансе које сам живот даје. Свакодневно постаје занимљивије: постоје познаници са новим људима, изгледи за савладавање друге професије. Све ово треба да се радује - и онда ће Универзум нужно одговорити на исто.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: