Вјенчање у децембру – знакови

венчања у децембру знакова

Зимске венчања имају посебан шарм, свој стил и народне традиције. Наравно, за венчање у децембру постоје и њихови знаци. Према популарним веровањима, децембарско венчање је врло добар знак, јер обећава дуг и срећан породични живот. Не само да ће брак бити успјешан и просперитетан, знаци вјенчања у децембру, такођер се каже да љубав између супружника неће нестати до сиве године и сваке године ће сјајити све икад.

Главни децембарски венчани знаци и увјерења

  1. Велики снежни пад и близзард на дан венчања предњаче младом пару благостања и богатог породичног живота.
  2. Ако је на први дан свадбене забаве на улици присутна велика прехлада и мраз, највероватније је да ће први младић бити рођен код младенаца.
  3. Ако током празничне церемоније или прославе нестаде чарапе невјеста, ускоро млади пар треба очекивати допуну.
  4. Ако млади на дан венчања виде следеће две вране, онда је то знак брака вјерности.

Што се тиче сујеверја о венчању у децембру, они су, али их нема превише:

  1. Невеста се не препоручује да се види у пуном декорирању до дана венчања. Због тога је неопходно спровести све вежбе без огледала, а не да истовремено покушава све елементе венчанице. То јест, можете пробати вео и орнамент на глави, рукавице или огртач, али не и читава опрема у комплету.
  2. У народним традицијама супружника који се удају у децембру, стављају крзно на крзно на горе. Ово младунцима представља богат и срећан породични живот.
  3. Чак и ако се пар не придржава православних традиција, не идите под круну 4. децембра током празника упознавања Девице Марије у храм.

Традиционално, православни хришћани ретко су крунисани у децембру, јер се у овом тренутку одржава Божић, који се завршава на Бадње вече 6. јануара. Међутим, ова чињеница можда неће бити за људе који не прате црквене традиције и не придржавају се православних канона знакови о венчању у децембрупрепрека браку.

Најбољи дан за венчање у децембру су непарни бројеви, а такође и на 8. и 10. мјесту. Међутим, према речима астролога у 2015. години, 10. децембра - ово је један од најнеповољнијих дана за брак, јер пада на лунарни помрачење. Штавише, астролози не препоручују венчање две недеље раније и две недеље након помрачења.

Као што показује пракса, ако постоји љубав и хармонија у пару, поштовање и жеља за узајамним разумевањем, дан венчања није толико важан. Али људи су сујеверни, вреди ревидирати своје планове за децембарско вјенчање 2015. године.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: