Лунарско помрачење – знакови

Знаци лунарног помрачења

Пре неколико деценија људи су се плашили Месеца и повезивали су са њим многе катаклизе и проблеме. Прво се односило на лунарни помрачење и његов утицај на људе. У нашем времену, наука је описала овај природни феномен давно и детаљно, али су остала сујеверја из прошлости.

Знаци лунарног помрачења

Током помрачења није препоручљиво јести храну и алкохол, јер се вјерује да ће то изазвати лоше навике. Не можете ући у интимну везу, јер су замишљени и рођени у лунарном помрачењу људи неповољна судбина. Они могу показати најгоре карактеристике карактера, лоше навике и понављају животе рођака. Неће бити могуће исправити и променити ово стање ствари.

Још једна важна ствар је венчање у лунарном помрачењу. Астролози верују да је овај пут најнеповољнији период за брак. Постоји мишљење да ће свако синдикат који је закључен на дан помрачења завршити у раздвајању.

Наши преци су веровали да се у ноћи лунарног помрачења можете ослободити лоших навика, зла око и других негативних утицаја. Било је потребно сат времена прије помрачења да попије чашу пречишћене воде, а затим направити контрастни туш, мијењати воду најмање 5 пута. Истовремено, мушкарци су морали поступак довршити хладном водом, а жене су, напротив, биле топле. После тог светла свећа и, гледајући пламен, размишљају о вашем животу. Онда погледајте у огледало и леђите на кревет тако да глава иде на север. Сада покушајте да погледате себе као са стране. Замислите да сте болесни, пушите, доживите нешто, односно преведите све постојеће проблеме у свој "двоструки". Затим започните компримовање слике тако да се раствара у ваздух. Немојте устати одмах, лагати мало, а потом извадити свећу и поново узети контрастни туш.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: