Четвртак соли од злога и кварења

соли четврте од зла око и кварења

Четврта со у православљу се сматра посебним производом, може се кувати само једном годишње - у Свети четвртак Свете недеље. Према библијској историји, у четвртак, уочи распећа, одржана је последња вечера Христа са ученицима. У овај дан Свете Недеље је признање и заједништво, да почисти у својим домовима и да се усмери чистоће пре Ускрса, посетите купку, кувају јела ускршње колаче и печење, као и раде у четвртак соли, чиме се штеди од урока и кварења.

Употреба четке соли

Од давнина у Русији је познат по соли, чија употреба се широко користи због својих посебних својстава. Шта је овај производ? Ово је велика солна сол, која је кантинирана у врућем тигању или у пећници, често додајући мрвице раженог хлеба или кваса дебела. Приликом припреме овог зачина, уобичајено је да се прочитају молитве тако да сол постаје посебна лековита својства. После хлађења, сол се разбија у малтеру, улије у ланено вреће и чува се за иконе на шери.

У ускршњем оброку четврта сола служила је као зачина за посвећена јаја и друге ускршње оброке. Ова со се користи и током целе године, са разних болести је додао да храна буде болестан, његовог решења како би облоге и лосиона, гумиран болно место. На тај начин се третира и домаћа стока, додавање соли у посуду за пиће водом или мијешање с мрвицама.

Зачин служио као нека врста талисмана, шивене у њену амајлије, и били с њим на грудима, је дуг пут или на фронт. Веровало се да се то може спасити од метка у рату, а од лоше особе на путу.

соли соли

Примјена четке соли у магији

Четвртина сол није само елемент православља, верује се да има јаке магијске особине. Користи четврту солу од злога и кварења, људског и стамбеног простора. У другом случају, није потребно ни да направи никакве посебне ритуале. Ако је ваш дом био подложан корупцији или злу очима, када пиерцинг соли у понвору, емитује се карактеристичан пукотина. Само сачекајте док се не заустави пукотина и заврши припрему зацељења зарастања свим правилима. После тога, можете претпоставити да је ваш дом потпуно очишћен од негативности.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 22 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: