Чаролија “Дибиби Дибебе”

спелл ​​дибиби дибебе

Људи су од давних времена користили магију како би погледали у будућност и сазнали много занимљивих информација. Разни ритуали вам омогућавају да упишете помоћ Виших снага, који испуњавају жељу, привлаче срећу и сл. Од древних времена многе снажне магије су се срушиле у наше дане, али су основне информације које дају потпуни опис ритуала изгубљене. Ова категорија укључује чаролију "Дибиби Дибебе". На којем језику је писана магија није позната, али према постојећим информацијама, речи су преведене на језик Раксха, који је одавно нестао, а вероватно је немогуће наћи особу која то стварно разуме. Као резултат тога, добијен је потпуно неочекивани резултат, а магичне речи су почеле да привлаче негативне и зле. И то се тицало не само особе која их је изговорила, већ и околних људи.

Како је цаст Дибби?

Нажалост, до сада није дошло до информација о томе шта су тачно биле ове речи измишљене и шта они помажу, тако да можете радити само на мишљењима људи који су користили магије и били у могућности да процене свој ефекат на себе. На примјер, чаролија "Дибиби" у древној Индији прочитана је за здравље како би се ријешила болести или спријечила њихову појаву. Постоје информације да је Хинду мантра кориштена као позив на Бога за помоћ.

Можете пронаћи другу верзију, према којој је чаролија мантра "Дибиби" апсолутна апел Космоса. Током изговора створене су одређене вибрације које привлаче НЛО. Многи људи тврде да су поновљеним понављањем тих чаробних речи видели летеће тањири и чак живи хуманоиде.

Постоје и информације да чаролија "Дибиби" није само читљива за здравље, већ и за срећу и успех. Ове магичне речи такође се дају човековим снагама и чак натприродним способностима, које се манифестују пророчким снагама, у којима се налазе важне информације. Снага и позитиван ефекат на мантру је рекао и видовњаци који тврде да су магичне речи да допринесе формирању неке заштитне љуске, која је невидљива за људско око, али она гура а различите негативне, па чак и магичне нападе.

У једном новинама објављена је још једна верзија чаролије "Дибиби" за срећу, здравље и срећу везана за магију. Аутор чланка, Павел Мукхоротов, написао је да су људи спровели спиритуалистичку сесију да позову дух Шамбала и да чита магичне речи. Ритуал је био успешан и успостављен је контакт са душом, тако да је било могуће научити да ова мантра помаже јачању и побољшању здравља. Да бисте осетили корист од чаролије, потребно је да прочитате ове речи три пута непосредно пре кревета.

Срећом "Дибиби" се такође може користити у ритуалу који вам омогућава да побољшате свој живот и чак испуните своју неговану жељу. Ви то можете спровести у било које вријеме, што је најважније, на овај дан не позивате Виши Сила молитвама. За ритуал, важно је припремити двије свеће неопходно црвене и купити у среду. пише о здрављу среће и успеху дибибијаНакон сунца доле, потребно је седети на поду у соби тако да особа гледа на исток. Свеће треба ставити испред себе, а затим, на светло. Човек мора неко вријеме тражити на пламену и, без погледа, прочита магичну чаролију:

"Дибиби, Дибибе, казазхазх ао коиа, дива анна оиа калак, у лакаку, ја сам мајка музел вислав."

Речи се морају поновити три пута, а након тога вреди да кажем вашу жељу. Одмах после тога, требало би да одете у кревет, а ујутро у изласку сунца се туширајте. Постоји још један важан услов - током наредних три дана никоме не можете дати ништа и не узимајте га. Такође је немогуће купити нешто током овог периода.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: