Виса за Тринидад и Тобаго за Русе

Виза за Русе

Егзотични рај у Тринидаду и Тобагу има умерено лојалан и умерено строг однос према туристима. Ако је довољно да руски и белоруски грађани посете земљу за подношење страног пасоша, становници Украјине и Казахстана ће се морати мало знојити, прикупљањем докумената за издавање дозволе. Али за свакога је важно запамтити, ако одлучите да проведете други одмор на острвској држави, напустите камуфлажну одећу код куће, јер псеудо-војно на територији острва није дозвољено.

Обавезе за визу

2016. године, становницима Русије и Белорусије је дозвољено да посећују егзотичну земљу без посебне дозволе, ако трајање путовања није дуже од 14 дана. Али ако желе проширити свој одмор према њима, као и становници сусједних земаља, морат ће се пријавити у Британску амбасаду за дозволу за улазак у Тринидад и Тобаго.

Поред тога, сваки туриста треба да буде повратна карта, резервација хотела, Бритисх транзитна виза (од директног лета из Русије на острво да учини немогуће, транзит у Тринидад и Тобаго ће проћи кроз друге земље), завршен миграција картица. Ако сте недавно посетили земљу са жуте грознице епидемија, биће потребно потврду о вакцинацији против ове болести.

Општа правила за издавање виза за Русију, Белорусију, Украјину и Казахстан

Да би добили визе за Тринидад и Тобаго, Руси и становници сусједних земаља морат ће сакупити одређену листу докумената.

 1. Пасош. Период важења у њему не би требало да се завршава за шест месеци. Важно је да документ има најмање три бесплатне странице. Важно је да тамо можете ставити визе.
 2. Упитник. Да бисте то урадили, посетите вебсајт Мигратион Сервице УК. Након тога, документ је одштампан и ручни одељак стављен у десном делу.
 3. Две колор фотографије 3,5к4,5 см.
 4. Документ који може да потврди расположивост средстава за финансирање путовања, наиме, извадак са рачуна, фотокопију, потврду о платама. Важно је да не можете потврдити материјалан просперитет ако презентирате обичан сертификат о размени мјеница, готовини, документима за некретнине и личној својини. Али, уз помоћ копија ових докумената, можете знатно повећати шансе за добијање дозволе за визе.
 5. Упућивање са мјеста рада са назнаком координата, позиције и плате, са потписом директора и главног рачуновођа.
 6. Индивидуалном предузетнику је потребна копија потврде о регистрацији ИП / ПБУХ и потврде о регистрацији код пореских органа.
 7. Пензионер је дужан да копира пензијски цертификат, а такође ће морати узети сертификат са посла који ће финансирати путовање.
 8. Студенту ће бити потребна студентска карта, потврда о томе да он заиста студира, сертификат из послова особе која ће финансирати путовање.
 9. Школарцу ће бити потребна сертификација у којој се каже да он заиста студира, сертификат из послова особе која ће финансирати путовање.
 10. Страни пасош старог стандарда.
 11. Позив са назнаком датума путовања, сврхом, називом хотела и другим учесницима путовања. Такође је неопходно навести датум рођења сателита, евидентирати број свог страног документа. Или можете користити потврду резервације хотела.
 12. Такође је неопходно доставити резервацију или копију улазница за путовања.

Сваки од наведених докумената мора бити представљен на енглеском језику или им приложити превод. Нема потребе за оверавање превода. Сви документи морају бити фотокопирани. Након попуњавања упитника, у пошти ћете добити упутства са адресом која вам је потребна за подношење свих докумената.

Поступак издавања виза за Тринидад и Тобаго траје од пет до тридесет радних дана. Није познато тачно колико ће дуго трајати обрада апликација. Све ће зависити од радног учинка конзулата и ефикасности особља миграционих служби.

Виса накнада

Плаћање визе за Тринидад и Тобаго износиће 83 долара. Ако желите да пошаљете документе Министарству иностраних послова земље, додатних $ 116 може се преузети од вас. Плаћање се врши електронским путем путем кредитних и дебитних картица одмах након попуњавања пријаве.

Уколико постоји потреба да се документи пошаљу Министарству вањских послова земље, додатна такса мора бити плаћена у тикету визе центра.

Карактеристике уласка и изласка из земље

Улазак у Тринидад и Тобаго

Постоје неке карактеристике приликом уласка у Тринидад и Тобаго. По речима приватних путника, гранични стражари не знају увек да грађани Руске Федерације и Белорусије могу ући у земљу без представљања визне дозволе. Дакле, постоје случајеви када постоје потешкоће везане за прелазак границе.

Да би се избегли неспоразуми, неопходно је одштампати са веб странице граничне службе гдје ће бити представљена листа земаља које омогућавају безвизну пријаву. И на крају, запамтите да када напустите Тринидад и Тобаго са туристима, почев од седам година, прикупља се такса, што је око 17 долара.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: