20 магичних места која постоје у Холандији

Холандија је веома мала земља, али она вам нуди нешто.

1. Хогвартс.

Заправо, ово није школа магије, а Бинненхоф је комплекс владиних зграда смештених у Хагу на обали језера. Има чак и мала кула у којој премијер ради. Изгледа да има одлично радно место?!

Хогвартс

2. Нарниа.

Вероватно су Аслан и Тумнус преселили у Гронинген, град на сјеверу Холандије. Град окружен марсх полдерама и познатим холандским ветрењацима изгледа веома сликовито.

Нарниа

3. Чарли и фабрика чоколаде.

Нажалост, чак и са свим жељама, не можете вечерати са љубичастом реком, јер заправо то није јелли боровнице, већ прелијеп цветни кревет из Краљевског парка цвијећа - Кеукенхоф.

Цхарлие

4. Десерт.

Не, то је само пијесак дуња коју ћете пронаћи на Фризијским острвима, познатији под именом Фрисиа. Дивно и информативно путовање, посебно ако обожавате дугачке шетње на плажи и немаш ништа против прљаве ноге.

Десерт

5. Аустралија.

Вотње море је најпознатије станиште за обичне и сиве печаторе. Људи из целог света долазе овде да виде игре са својим бебама или обалним опуштањем ових необичних животиња.

Аустралија

6. Марс.

Заправо, ова фотографија је снимљена зими у сликовитом националном парку Лонсен ен Друненсе-Деинен, који се налази у јужном делу Холандије. Ово лепо место можете истражити пешице, планинским бициклом или коњем.

Марс

7. Кинг оф тхе Лион.

Ова фотографија нема везе са Африцом. Ово је парк Утрехта Хеувељуг, који се налази у Утрехту. Када проучавате подручје - не пропустите шармантне крајеве које могу украсти ваше срце.

Краљ лавова

8. Вастерас.

Не, нажалост, нисте у Гаме оф Тхронес. То је само поглед из ваздуха до градске звезде Наарден, који се налази у северном Холандији.

Вастерас

9. Канада.

Још један запањујући национални парк је Де Хоге Велуве. Овдје вам гарантују најживописнији погледи и најинтересантније излете.

Канада

10. Мистериозна башта.

Прекрасан нагиб с нагибом се такође налази у парку Де Хоге Велуве. На тако сликовитом месту, чак и најтраженији прагматичар ће желети да лежи на трави и напише неке романтичне стихове.

Мистериозна башта

11. Куће лебде у ваздуху.

Ова магична фотографија снимљена је у близини града Аниума у ​​Холандији.

Куће у ваздуху

12. Овде живи злобни геније Џејмса Бонда.

Мислим да било који негативац не би одбио такву плажу. Ово прелепо место налази се у Шевенингену, једној од најпознатијих плажа у Хагу. У љетном времену смјестите се овдје, а зими можете пливати у ледену воду у потрази за акутним утисцима. Ако сте довољно храбри за супер акцију, онда је бунгее скакање са пристаништа оно што је лекар прописао!

Јамес Бонд

13. Кинески ватромет.

На плажи Шевенингена одржава се Међународни фестивал ватромета годишње. Спектакуларни поглед. Не заборавите да доведете одећу и пикник прибор како бисте уживали у чаробној емисији.

Кинески ватромет

14. Парис.

Не, ова врста нема никакве везе са Француском. Ово је Амстердам с бројним прелепим каналима и светлим бојама.

Париз

15. Берлин Рав.

Овај вишебојни психоделични тунел налази се на тргу Генземаркет у Утрехту.

Берлин раве

16. Да ли су се Ханс и Гретел изгубили овде?

Ова мистериозна шума наћи ћете у националном парку Двингелдервелд у покрајини Дрентхе.

Ханс и Гретел

17. Понос и предрасуде.

Забавни врт је део летње краљевске палате Хет Лоо. Ово је идеално место за проводјење дана са аристократским шикама.

Понос и предрасуде

18. Средњовековни град.

Фотографија је снимљена на обали града Делфта.

Средњовековни град

19. острво Алцатраз затвор.

Заправо, ово је вјештачко острво звано Пампус, које се налази близу Амстердама. Отворен је за посетиоце и део је УНЕСЦО светске баштине.

Алцатраз

20. Јапан.

Ова лепа јапанска башта налази се у парку Клингентхал у Хагу. Идеално место за вјенчање фотографија или романтичан датум.

Јапан

На основу: буззфеед
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: