Викторија Бецкхам глумила је у доњем рубљу и Лабутен за магазин Елле

Викторија Бецкхам глумила је у доњем рубљу и Лабутен за магазин Елле

Очигледно је да је Вицториа Бецкхам била лукава, рекавши да више не жели да се уклања за сјај, јер је за то већ била старија. 42-годишња бивша певачица, гледајући слику о којој је тешко вјеровати да је родила четворо дјеце, није одбацила приједлог Хонгконг Еллеа ​​и учествовала је на фотографској сесији за ново издање.

«Стари новчаник»

Недавно је Вицториа Бецкхам, говорећи са дописницом британског листа, рекла да обраћа пажњу на бројеве и више не осећа као девојчица, тако да више нема намеру да учествује на фотографијама за модна издања.

"Добио сам још један предлог за пуцање, јако сам уздахнуо и размишљао:" Ово је управо моја последња фотографија, јер сам стар новчаник. " Па, колико можеш? Имам 42 године и имам четворо деце - вријеме је да се заустави! "

- рекао је дизајнер.

На задовољство навијача, госпођа Бецкхам није одржала обећање!

Сви секси

Постајући главна јунакиња јунског броја ЕЛЛЕ Хонг Конга, Вицки је поново потврдила да је њен статус сексуалног симбола више него заслужено. Звезда се налазила у доњем сатену од доњег веша из стварне колекције, носићи обућа Цхристиана Лоубоутина на ногама. Права шминка Лисе Елдриџа додала је слику кокетрије и невиности.

Поклопац, на коме је Викторија лежала на каучу, једла колаче са јагодама и кремом, учинила је многим мушкарцима да завиде Давиду Бецкхаму.

Вицториа Бецкхам је украшена сјајним насловом ЕЛЛЕ Хонг Конга За снимање фотографија, дизајнер је ставио доње рубље свог бренда Нежна шминка додала је слику невиности
Викторија Бецкхам глумила је у доњем рубљу и Лабутен за магазин Елле Сваке године бивши пјевач постаје све софистициранији Јака половина човечанства завиди њеном супругу Вицки
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: