Тупац Шакур назвао је разлог због кога се раздвајао са Мадонном

Тупац Шакур назвао је разлог због кога се раздвајао са Мадонном

Западни медији тврде да је покојни репер Тупак Шакур, је и даље један од најутицајнијих хип-хоп уметника у историји, чије албум још увек добро продаје, који су се састали Мадона је напустио због расних предрасуда.

Занимљиво пуно

Средином јула у Сједињеним Америчким Државама за аукције морају да имају рокенрол ће ставити порука упућена Мадонна Тупац Схакур, који је био његов љубавник. У писму, од 15. јануара 1995., написао је он из затвора, где је служио казну за хулиганизма и насиља.

Надметање за аукцију ће почети са почетном брзином од 100 хиљада долара, што може значајно повећати након објављивања писма у којима је црно репер баца краљица попа, објашњавајући разлоге за сад одлуку.

Дио личног писма Тупац Схакур Мадоне

Дио личног писма Тупац Схакур Мадоне

Блатантно писмо

Тупак у својој белешци прочитао да у потпуности може само победник аукције, тражећи Мадонна опроштај, забринут за своју популарност и слике, сусрет белу коже жену, као члан Афро-Американац левичарска организација "Црних пантера" не треба ни да размишљам о деле кревет са представником друге расе .

Мадона и Тупац Шакур (на слици у марту 1993.)

Мадона и Тупац Шакур

Цитат из писма каже:

"Ако видите црнца, не угрози своју каријеру, већ напротив, би ваша слика занимљивијим и отворен. За мене је све другачије. Комуникација са белим ће значити крај моје каријере. Он се окреће од мене половину људи који су ме направљених ко сам ја данас. Молим вас, будите веома пажљиви. Нису сви људи искрени, како изгледа. Она пуни срца многих зависти и зла. Нису издржи и да те повредим. "

Додајте да је романса између Схакура и Мадоне почела састанком на Соул Траин Мусиц Авардс 1993. године у Лос Ангелесу. Пар је сакрио своју везу, али није могао да задржи своја осећања. Можда би љубав превладала и предрасуда, али у септембру 1996. године музичар је убијен.

Пар Мадонна и Тупац Схакур

Мадона и Тупац Шакур

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 − = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: