Риханна није успјешно уредила снимак са Пхотосхоп-ом

Риханна није успјешно уредила снимак са Пхотосхоп-ом

Јучер су се сви дивили сјајној слици Риханне с плавом косом и искреном одјећом на годишњем фестивалу Цроп Овер у домовини пјевача. Данас, јавност проповеда РиРи да користи уредник фотографија за обраду слика.

Карибска дива

После пуцања на фестивал Цроп Овер на Барбадосу, 29-годишња Риханна пожурила је да подели својим претплатницима у Инстаграму шик оквир у коме је заробљена у свим својим сјајима.

На њој, краљица процесије у тиркизној перикси и са истим маникиром, поставља у секси купаћи костим израђених од костију и камена, који сија у свим бојама дуге.

На фотографији, лепота, која се значајно опоравила, изгледа веома апетизирајући, тако да није изненађење што је оквир Ри Рио сакупио велики број ентузијастичних коментара.

Риханна фото из Барбадоса

Риханна фото из Барбадоса

Шта није у реду?

После детаљније испитивања Рианнине слике, њени навијачи су били непријатно изненађени. Испоставило се да је њихов омиљени користио Пхотосхоп. Мала тајна певачице пала је на десну руку. Дугачки нок Ри Ри је био подељен.

Риханна јој је оборила нокат Риханна има два нокта

Упоређивање фотографија које је снимила папараззи и слика на њеној страни, постоји разлика. На ретушираном снимку, фигура звезде је затегнута, а на повременом фотографском снимку, на жалост, далеко је од идеала. Очигледно, Риханна, која је уморна од гриза због прекомерне тежине, жели да се појави тачније него што јесте. Фотографије Рихане без ретуширања

Фотографије Рихане без ретуширања

Фото Рири

Највреднији фанови су се ипак уступили одбрани, објашњавајући технички проблем двоструког ноктију. Можда, фотографисање, РиРи је управо померио паметни телефон, мислим. А шта мислиш?

Риханна се забавила на годишњем фестивалу Цроп Овер

Риханна се забавила на годишњем фестивалу Цроп Овер

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: