Риханна је сакрила да је изгубила пуно тежине

Риханна је сакрила да је изгубила пуно тежине

Љубав ради чуда! Схвативши да је очигледно да је екстра килограм уопште не уочава, Риханна је одлучила да поврати њену ранију хармонију, да воли свог дечка арапског милијардера Хассана Јамила и, како се испоставило, постигао успех.

Лажни маневар

Недавно се 29-годишња Риханна појавила на друштвеним догађајима у вишеслојним хаљинама, прикривајући своју фигуру, која се слаже с посластичицама из пецива.

Барбадос лепотица, која игра ванземаљски данцер кабаре Буббле у "Валеријана и град хиљада планета" уочи објављивања слика на екрану, заједно са водећим актерима, дошао на премијеру новог замисао Луц Бессон у светским престоницама у слободним одећи, што је изазвало гласине о трудноћи а не идеална фигура.

Риханна у тродимензионалној хаљини Гиамбаттиста Валли

Риханна у понедељак на премијери филма "Валеријан и град хиљада планета" у Лондону

Риханна у понедељак на премијери филма Риханна у обичној хаљини са дубоким вратом Риханна у црвеној хаљини

Дакле, у понедељак на црвеном тепиху у Лондону, Риханна је уочена у обимној хаљини бренда Гиамбаттиста Валли са голим раменима. Певачки сандук пао је из тела, али област струка је сакривала бројне вуне.

Обрисао сам нос

Пре него што су оговарачи разговарали о фигури Риханне, како је исте вечери на аферерспере премијере у хотелу Ст Мартинс Лане, новопридобљена глумица обучена у сасвим другом одјећу. Одличан санитарни тоалет од Нили Лотана, вредан 525 фунти, нагласио је своје изграђене форме и није могао да сакрије трудни абдомен, ако јесте.

Риханна на јучерашњој забави у хотелу Ст Мартинс Лане у Лондону

Риханна на јучерашњој забави у хотелу Ст Мартинс Лане у Лондону

Риханна близу Ст Мартинс Лане Хотел у Лондону Риханна у тесној хаљини Танка Риханна

Чаробна трансформација Рихане - заслуга њеног новог љубавника, поуздани Интернет корисници. Као што знате, богаташ из Саудијске Арабије, је познавалац лепих жена, укључујући и његових бивших страстима је име највише Наоми Кембел, тако да поп дива морао да се носи са својом фигуром, како не би изгубили младожењу.

Риханна и Хассан у Барселони

Риханна и Хассан у Барселони

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 75 = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: