Риханна је одлучила коначно да се пресели на свог љубавника

Риханна је одлучила коначно да се пресели на свог љубавника

Недавно је постало познато да је Риханна одлучила да се пресели у Велику Британију. 29-годишња певачица је одлучила да пређе океан и живи са својим љубавником - милијардером Хассаном Јамеелом. Према неким извештајима, пар се ангажовао пре месец дана. И, према Риханини сама, одлучила је да се пресели давно и, коначно, време је да спроведе план.

Риханна са Хассаном Јамеел
У потрази за личним простором

По први пут се појавила размишљања о промени становања код певача прошле године, када се почетком лета упознала са Јамилом. Он, иако родом из Саудијске Арабије, стално борави у енглеској престоници.

Али, како се испоставило, жеља да се буде ближа љубави није једини разлог за предстојећи потез. Риханна признаје да је живот у Лос Анђелесу, где је под сталним надзором навијача и вида камере, за њега мало оптерећива. Још једном у Лондону схватила је да може безбедно ходати по граду, носити њен омиљени шешир и одлазити у подземну железницу. Риханна већ има стан у главном граду Британије, међутим, према пјевачици, сада тражи импресивну имовину која ће уживати заједно са Хассаном.

Риханна са својим најдражим пријатељем Наоми Цампбелл

Поред тога, останак звезде у Лондону, чак и када је Јамил претјерано заузет посао, обећава да неће бити досадан. На крају, како се испоставило, двојица њених пријатеља живе у Великој Британији - топ модел Наоми Цампбелл и глумица Кара Делевин.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: