Раст и други параметри Роберт Довнеи Јр.

Роберт Дпуни Јуниор Гровтх

Мушкарци имају тенденцију мерења центиметара и центиметара раста, укључујући. Овај физиолошки параметар није од велике важности, посебно ако је човек познат целом свету. А ко не зна Роберт Довнеи Јр., бриљантно одиграо улогу Тонија Старка у фантастичном акционом авантуром "Ирон Ман"? Чини се да још увек можете сањати, јер има славе и материјалног просперитета и срећног породичног живота. Али, очигледно, глумац има један сет, јер Роберт Довнеи Јр. не воли да буде фотографисан у пуном расту. Наравно, избјегавање камере - задатак за тражене глумце је готово немогућ, па најчешће у јавности, он се појављује у ципелама са високим штиклама. Која је висина Роберт Довнеи Јр.?

Спотс на Сунцу

То је на телевизији и црвеном тепиху погледај нас самопоуздања људима, без мане, комплекса и проблема, али у стварности, глумци - обични људи. Дакле, Роберт Довнеи, који воли милионе навијача и навијача, вјерује да је његов раст премајан. Наравно, он не изговара такве изјаве, али закључци су очигледни. Званична Портфолио, доступан сваком министру Мелпомене, изјавио је да је Роберт Дауни Џуниор има висину једнаку до 174 центиметара и тежине у распону од 73-75 килограма. Међутим, ови подаци су много пута испитивани и зато је.

У 2003, опоравши се од развода од Деборах Фалцонер, Роберт се удала за Сусан Левин. Друга супруга глумца, која је продуцент, никада није скривала њену висину - 160 центиметара. А зашто се сакривати, ако се према општеприхваћеним стандардима уклапа у "златно средство"? Решења елементарног математичког примера су довољна да се утврди разлика у расту између Роберта Довнеија и његове супруге, која је 14 центиметара. Али фотографије које је папараззи снимио током глумачког одмора са супругом на плажи указују на то да је ова разлика нешто мања. Ово се лако види ако погледате фотографију испод. Чак и голим оком јасно је да раст Роберт Довнеи Јр. Не долази до декларисаних 174 центиметара. Она варира у границама од 170-172 центиметара.

Роберт Довнеи са супругом Глумац Роберт Довнеи Јр. Разлика у расту није толико велика

Да ли је то разлог за узгој комплекса? Свака адекватна особа неће видети проблем у томе. Али глумац мисли другачије, јер је на свечаним догађајима био уочен више пута у обућама које повећавају раст. Очигледно, у свлачионици доминирају Холивудски глумац ципела и чизама на високим штиклама тргу, који је покушава да сакрије испод дуге ногавицама. Али не излази из камере свеобухватног папаразија.

Пете холивудског глумца могу завидјети било којој девојци Роберт Довнеи носи високе пете Глумац покушава да изгледа виши

Остаје само да се погоди зашто глумац који се купа у сјајима славе, посвети сличним триковима. Много важније да воде здрав начин живота, није тајна да је Роберт Дауни Џуниор глуми у филму по први пут у пет година, имала проблема са алкохолом и дрогама. У алкохолисаном стању, он је често се борила, и једном заспали гола у дневној соби комшија, која се попела преко ограде ноћу. Године 1996. глумац је био подвргнут обавезном лечењу зависности од дрога, а затим је провео годину и по дана затвора.

Према Роберту, спасен је од алкохола и дроге од Сузан Левин, кога зове свеца зена.

Каризма не заузима Роберта Чак и Робертове спортске ципеле на високим подлогама Довнеи Јр. као Тони Старк
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: