Принце Харри и Пиппа Миддлетон

Принце Харри из Велса и Пиппа Миддлетон

Након венчања принца Вилијама и Кејт Мидлтон штампа је пажњу на несталности личног живота пета под рачун апликанта да британски престо принц Харри. Као што знате, младић познат по својој слободним стилом и хедонистичку карактера, често привлачи пажњу папараца лудорије ван достојанства краљевске породице. Поред тога, сви покушаји принца Харија да бирају сапутника живота још нису били крунисани успјехом. Иза њега била је дуга веза са Цхелсеа Давеи и Црессида Бонас. Данас, медији разматрају информације о роману принца Харија и његову сестру Кате Миддлетон Пиппа.

Предисторије романа

Из извора блиских краљевске породице, познато је да је почетак Принце Харри и Филипа Миддлетон односа је постављен војвода од Кембриџа за друге венчање у 2011. години приликом склапања брака, млади људи уживају у невином кокетирања. Међутим, и тада су били у вези са другим људима и стога су постали пријатељи једни с другима. Упркос томе, до сада је штампа више пута запазила да Харри и Пиппа имају више једни другима него само пријатељство. Они су виђени више пута у кафићима и пивницама, где су водили знакови напољу и топли разговори са романтичном пристрасношћу. У 2015. години, на изненађење свих, млади људи без прошлим везама, и сви Британија одржала је свој дах у очекивању предстојеће догађаје.

Гласине и чињенице

Данас штампа у потпуности задовољава детаље тајног романа принца Харија и Пиппе Миддлетона. Према гласинама, траје најмање три месеца. Истовремено, млади се буквално не делују једни с другима. Након раздвајања са некадашњом вољеном иницијативом у стварању нове романтичне везе, показала је Пиппа. Како инсајдер уверава, девојка је сама позвала и понудила да се упозна. Као одговор, Харри је позвао Пипу у своју кућу, припремајући романтичну вечеру за двоје. Девојка је била задовољна, уочивши доброг слушатеља у Харију. А неко време касније постало је познато да се Принце Харри из Велса и Пиппа Миддлетон сусрећу. Ова вест изазвала је незадовољство у Кенсингтон палати. Краљица Елизабета сматра да је један Миддлетон у краљевској породици више него довољан. Кејт Мидлтон је у знак солидарности са Краљицом и такође је негативно реаговало на информацију да је њена сестра Пипа Мидлтон и принц Хари заједно. Међутим, 2011. године Пиппа је успела да освоји велики број навијача међу британском публиком. На пример, у друштвеним мрежама, постоје групе Пиппа Миддлетон, гдје млади Енглескиња и поштоваоци њеном лепотом игром свог омиљеног подршку. Поред тога, британска јавност жеља да се уда за принца Харија и Пипа Мидлтон је толико велика да је Интернет и "шетња" организовали слику са својим колегама, гдје су млади људи затвореним заједно.

Принце Харри је такође један од најпожељнијих вереника Енглеске. Истина, наследник се одликује превише ветровитим карактером, он има пуно романа на његовом рачуну, од којих је најдужа била Црессида Бонас. Трајао је двије године, а бројни обожаватељи овог пара били су уверени у срећан и логичан закључак ових односа. Међутим, то се није догодило. Из једног разлога, иницијатор празнине био је Црессида, која није желела да свој живот повезује са краљевском породицом и њеним строгим правилима. Па, остаје се надати да ће афера са Пипом донијети дуго очекивану срећу принцу.

Пхилиппе Миддлетон Принце Харри Кате, војвоткиња из Кембриџа и њена сестра Пиппа Миддлетон
Принце Харри и Цхелсеа Давеи Принце Харри и Црессида Бонас Пиппа Миддлетон и Ницо Јацксон
Пиппа Миддлетон Принце Харри и Пиппа Миддлетон на венчању принца Виллиама и Кејт Миддлетон Принце Харри и Пиппа Миддлетон на церемонији свадбе Дукес оф Цамбридге
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: