Повратак Витерпона у купаћем костију узнемирио је своје навијаче

Повратак Витерпона у купаћем костију узнемирио је своје навијаче

Сви се користе да виде Реесе Витхерспоон за мршав и фит. Минијатурна лепота, упркос рођењу троје дјеце, до данас је успјела задржати прецизан број. Свеже слике снимљене од стране папаразија сведоче да је време да глумица преузме себе.

Мексички празници

Одмах након што је "Оскар" "језик Легалли Блонде" припала у Мексику - уживати у сунцу у одмаралишту Цабо Сан Луцас.

Пре њеног одласка, на свечаности у Холивуду главне награде, која Риз носио тамно љубичасте хаљину са хард вајања корсет, љубитељи глумица је приметио да је она добила додатну тежину. Сада је проблем очигледан! На крају крајева, чак ни комад за купаћи костим није могао сакрити загрљај масти и "поморанџе" на Реесеовом папу.

Судећи по сликама, Витхерспоон, који слави 40-годишњицу крајем марта, губи свој облик!

Сумња таблоида

Вриједи се свака позната личност за опоравак, јер се западни медији жури да објављују своју трудноћу. Овог пута се десило. Новинари су сугерисали да Реесе Витхерспоон чека четврто дете.

Талентовани глумица има кћерку Ава Елизабетх и син ђакон Реесе са глумцем Риан Пхиллиппе, са којим се развела 2008. године, као и најмлађег сина Тенеси Џејмса из садашњег мужа Џим Тотх агент.

Узгред, Реесе не реагује на гласине о његовој занимљивој ситуацији, тако да, можда, то није случај. Глумица не сакрива да воли слаткише, то су подмукле калорије и осећају се.

Звезда се налази у одмаралишту Цабо Сан Луцас у Мексику Слика Реесе Витхерспоон сада је далеко савршена Реесе је имао додатне сантиметре на струку и целулиту
На овој слици, глумица је врло слична као Памела Андерсон Чак и на церемонији Оскара, пажљиви гледаоци су приметили, Реесе Витхерспоон је исправио Глумице су спасиле хаљину, чак су јој пала из груди, али је направила визуелно
Навијачи су сугерисали да је минијатурна плавуша трудна по четврти пут Звездица воли слатку Време је да трчите у теретану!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: