Нови интервју Сцарлетт Јоханссон за свежије космополитско питање

Нови интервју Сцарлетт Јоханссон за свежије космополитско питање

Прелепа жена и талентована глумица са звучним именом! Тако новинари причају о Сцарлетту Јоханссону и потпуно се слажемо с њима. Светла америчка звезда је поново у центру пажње, јер активно сниме у филмове који доносе приходе од више милиона долара.
Девојка се појавила на насловној страни америчког издања Цосмополитан, показујући кратку фризуру и "корпоративни" заводљив врат. У интервјуу са репортерима, Сцарлетт је дозволила себи да говори о деликатним детаљима о њеном личном животу и чак се сетила лудости љубави која је учинила да јој само изгуби главу.

- Чак и такве фаталне љепоте као што се понекад заљубим у уши! Истина, то ми се десило пре много времена. Постојало је време када сам био потпуно фасциниран човеком. Нисам био ја и с времена на време сам ухватио себе размишљајући: шта ја радим? Схватио сам да такве односе треба зауставити, и што је пре могуће, у супротном могу извући све енергије од мене - звезда се отворила.

Састанци и журбе

Глумица је кратко поменуо свој брак са Рајаном Рејнолдсом. Приметила је да је веома тешко изградити складан однос у глумачкој породици, посебно када оба партнера активно граде каријеру и постоји конкуренција између њих.

Упркос неуспјешном искуству трогодишњег брака, Скарлет је искористио шансу и вратио се испод пролаза. Веома је срећна у њеним односима са француским новинарима Романом Дориаком.

Урбан пацови и пресељење у Париз

"Чини ми се да смо оба градска пацова." Одрастао сам у Њујорку, а мој муж је у Паризу. Вероватно је цоол да живим негдје у предграђу, али немам шта да променим урбану џунглу! Кретање у Париз, тренутно је најбоља ствар која ми се догодила. Наравно, постоје одређени проблеми. Сада нас троје и због свог рада морам да носим цијелу породицу (мог мужа и једне једне годишње ћерке Росе) у Нев Иорк, а затим назад у Париз. Али срећна сам - рекла је звезда филмова "Она" и "Луци".

Доле са шовинизмом!

У интервјуу за Цосмополитан, Сцарлетт је говорила не само о њеном личном животу, већ ио њеном раду. Она је покренула питање неједнаке плате за жене и мушке глумце.

- О овоме је почела говорити Јеннифер Лавренце. Ја га подржавам, иако, на срећу, не суочавам се са озбиљном дискриминацијом. Искрено радим и зарадим добро, али знам да такав проблем постоји. Сигуран сам да се сваки од нас суочио са ситуацијом када смо били неплаћени, а то није тачно. Ово је једно од питања феминизма и еманципације ", додала је госпођа Јоханссон.

Чак ни холивудске диве не морају изгубити главу због мушкараца Глумци су увек тешко изградити односе Ако је један од њих успешнији од другог, ситуација је још тежа
Ја сам веома срећан, зарадјујем и поносан сам што ћу, жену, добити Скарлет Јоханссон се тајно удала за Рајана Рејнолдса 2008. године, а 201. године Упркос потешкоћама, Сцарлетт и Риан су након развода успјели пронаћи
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: