Иза маске успеха, Риханна скрива мисли о љубави и материнству

Иза маске успеха, Риханна скрива мисли о љубави и материнству

Мрежа већ појавио на насловној страни у јуну Вогуе собама и извод из отвореног разговора са Риханна, 30-годишњи певач деле своја лична искуства, говорио је о губитку свог брата, милионер дечка и ек-ловер, и да је време да се размишља о материнству! Разговор је био веома интензиван, јер поред духовних откровења, певачица је учествовао у Пхотосет, па чак и пуцао видео снимак у којем она показује како да се пријаве козметику за кожу.

Покривајте нови број

Покривајте нови број

О приватном животу

Риханин приватни живот већ дуго је био предмет пажње папаразија и навијача. До данас је познато да је певач у романтичној вези са Хассаном Јамеелом, бизнисменом и милионером из Саудијске Арабије. Пар се максимално штити од интерференције од радознала па чак и за Вогуе, није направљен никакав изузетак. Иако између речи, Риханна је рекла:

"У мојој ранијој вези, увек сам се осећао кривим. Због чињенице да пуно времена дајем особи или обрнуто потпуно се потопим у радни процес. Сада сам у хармоничном односу, мој дечко ме инспирише и подржава. "

Новинари у таблоидима нису могли да помогну Рихани да се обрати са бившим Дракеом. Прво је било признања вечне љубави на позорници МТВ Видео Мусиц Авардс 2016. године, затим премлаћивање и забрана суда да приступи певачу, шта се променило?

"Ми смо екстремни према другима. Не непријатељи или пријатељи. "

Драке и Риханна

Драке и Риханна

О материнству и шансама за замрзавање јаја

Прошле године певач се више пута приписује трудноћи због скокова у тежини и љубави према обимној одећи, шта Риханна размишља о томе? Певач одговара на саркастичан начин и признаје да је сада фокусирана на каријеру и личне односе, а не на децу:

"Уморан сам од овог питања и почели су да се питам, можда је време да бринете и замрзнете јаја?"

Признавамо да Риханна сада има врхунац каријере, промовише њен бренд, обилазак, снимање албума и тек недавно пронашла човека који је обожава. Да ли је вредно пожурити? Према пјевачици, сада је фокусирана на стварање чврстих односа, али још је рано да се разговара о браку ио рођењу детета.

Пхотосет за модни магазин

Пхотосет за модни магазин

О фигури и љубави према себи

Пријатељи певачице су приметили да се Риханна значајно опоравила, а љубав према тродимензионалним стварима с комплексним резом додала је слику још тежег. Сама Риханна је сасвим задовољна њеном појавом и не види проблем:

"Осећам се пријатно, а ово је главна ствар! Осјећам се секси, самопоузданим и не потјерам параметре Вицториа'с Сецрет модела. Зашто? Прихватам своју фигуру и осећам се сигурно у одјећу различитих сечења и у франкираном доњем вешу! Морам бити способан да будем објективан, знамо своје сопствене заслуге и демерите на слици. "

О губитку вољених

На последњи Божић, Риханна је изгубила рођака. Подсјетимо, младић је убијен током пуцњаве на Барбадосу. Најважнија ствар у овој причи за певачу била је то што су се видели уочи и комуницирали:

"Ова прича је учинила да поново размислим о свом погледу на живот. Разговарали смо вече пре, и посљедњи пут сам га загрлила ... Сада је то мој ритуал, сви се поздрављам збогом, јер сутра можда неће бити. То је била најтежа лекција у животу: да не одлажем било шта за сутра, не чекајте да кажем нешто вриједно ближој особи. "

И, како смо рекли на почетку текста, Риханна је за Вогуе снимала филм за лепоту, гдје је показивала навијачима и читаоцима модерног сјаја како примјењује шминку. Ми сада поделимо са вама:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: