Да ли очекујем венчање Фибе Тонкин и Паул Веслеи?

Паул Веслеи и Фиби Тонкин

Посебна пажња на љубитеље пар, Пхоебе Тонкин и Паул Веслеи, прикупила је изглед лепог Цартиер златног прстена на љубичастом прсту чаробне бринете. Дечја рука лежи на Пауловом рамену. Збуњени осмех и полу-ослабљени капци Весли кажу да је поражен од љубави и дао јој милост.

Предлаже се да прстен означава ангажман. Да ли то значи да вреди чекати венчање Фибе Тонкин и Паул Веслеи. Али можда млади људи само преварити навијаче, играјући интригантну сцену. Пар није коментарисао догађај. Пол Весли је већ имао једно венчање, а онда му је била жена Тори ДеВито. Фиби и Паул су почели да ступају у контакт када мастило још није исушило документе о разводу. Од тог тренутка, прошло је довољно времена да тестирате своја осећања.

Састанци Фиби и Павла

Не само што сами са прстеном указују на то да је венчање Пола Веслија и Фибе Тонкина одмах иза угла. Млади не крију однос. Изгледају сјајно на помпезним странкама и, чини се, искрено заљубљене једна у другу. Њихове очи сијају, прсти су преплетени. Фиби и Паул су срећни да позирају за камеру, признајући навијаче у кругу својих осећања. Прекрасни, млади и јаки људи, као да су створени за секуларни живот, лагано шепају своју љубав.

Живот пар је величанствен у свим његовим манифестацијама. Пол и Фиби су приметили руку под руку на улицама Њујорка. Млади људи ширете фотографије, шармантне тренутке на плажи, у Инстаграму.

Фиби и Паул су обожаватељи тима Лакерса. Покушавају да не пропусте кошаркарске утакмице. Пар је одушевљен побједом и огорчен је на поразу.

Паул Веслеи Хоусе

Куповина новог дома је кукица која дозвољава навијачима да мисле да ће се Паул Веслеи ускоро оженити. Пространа структура отвореног плана са прозорима на поду је купљена за 2 милиона долара. Фиби је помогла у избору куће.

Ова околност још једном је подстакла талас интересовања за глумце и изазвала причање о венчању Пола Веслија и Фибе Тонкина. Зашто изабрати пространу кућу, ако намеравате да живите у њој сами. Али можда млади још увек желе да задрже своју релативну независност како би остали слободни. У било ком тренутку можете одговорити на сугестије за нове улоге у филмовима, чији услови снимања неће дозволити да буду заједно. Нажалост, само време може ставити све на своје место.

Паул Веслеи са бившом супругом Тори Девито Паул Веслеи и Фиби Тонкин на пријатељској забави Куповина Пхоебе Тонкин и Паул Веслеи
Лаугхинг Пхоебе Тонкин анд Паул Веслеи Сретан пар - Фиби Тонкин и Паул Веслеи Фиби Тонкин демонстрира прстен, ослањајући се на раме Пола Велсија
Фиби Тонкин и Паул Веслеи ходају по граду Фиби Тонкин и Паул Веслеи за тренутак пре пољупца. Фиби Тонкин и Паул Веслеи на одмору
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: