Колико често треба да имате секс?

Колико често треба да имате секс

Секс позитивно делује на мушкарце и жене. Ојачава њихово здравље, подиже расположење и опћу виталност. Према томе, без обзира на пол и старост, секс треба решавати што је брже могуће.

Недовољно активни сексуални живот утиче на благостање, узрокујући раздражљивост или апатију, несаницу или смањен имунитет и погоршање болести због стагнације крви у унутрашњим органима.

Међутим, вишак пола такође није користан. У настојању за највећим бројем сексуалних дејстава на једном састанку, особа излаже своје тело прекомјерном напрезању, исцрпљује га. Дакле и мушкарци и жене требају толико секса колико желе и докле год даје задовољство и не истроше своје тело.

Колико често треба да имате секс?

Сексуалци препоручују 2-3 до 5 сексуалних радњи недељно. Сигурни су да је довољно два пута. Међутим, можда имате другачије мишљење. Ако вам је потребно више - имате секс, колико год желите. Задовољите своје потребе и здравље вашег партнера! Не морате да пратите било који распоред, а камоли да доживите да водите љубав мање од 3-4 пута недељно. Посебно када сматрате да је овакав темпо вероватнији изузетак од правила. Не морате рачунати колико пута недељно имате секс. Много важније је колико вам задовољство пружа.

Сваки пар има своју норму

Засићеност сексуалног живота зависи од темперамента партнера, њиховог узраста, навика, начина живота. На примјер, постоје људи са ниском сексуалном активношћу. Не морају се трудити за евиденцију, много је тачније пронаћи вашег сродног душу и не волите то три пута за једну ноћ, већ само једном, али како!

Али јужни народи желе често сексати и њима је потребан, јер је ниво тестостерона у крви виши. Он је висок и младић, тако да лако могу да издрже стварне сексуалне маратоне. Али са узрастом тестостерон се производи све мање и мање, а самим тим и жеља се смањује. Главна ствар је да не паничимо и не тражимо лекове за импотенцију. По правилу, сексуална активност спушта прилично споро, а мушкарци се држе ред до старих година, пружајући задовољство себи и свом љубавнику.

Секс после венчања

Често се дешава да је сексуални живот младих подијељен у период "прије" и "након" закључивања брака. У почетку они желе сексати често и дуго времена, потребни су загрљаји, пољупци и миловања, попут ваздуха. А онда успостављање заједничког живота одузима њихово време и енергију, романтику замењују у вечерњим часовима помоћу рачунара или телевизије, рутина ступа у везу. Супружници су узнемирени једни с другима, покушавајући да ослободе пару са стране, а то само нарушава њихов однос.

И било би боље организовати понекад састанке, као и раније - само за два, а не да се фокусирају на домаће послове, обраћајући више пажње једни другима. Чак и након десет до петнаест година њихова осећања могу остати надарени, а можете имати секс толико пута колико је потребно за младе и темпераментне парове. Можда не сваке ноћи бити бучна и страствена, али након сваког романтичног датума, нежност и љубав ће обухватити супружнике новом силом.

И ако се секс не дешава тако често колико желите, онда:Колико пута имам секс

  • доста се свадјате и сазнате везу;
  • комплекс због њиховог изгледа;
  • рачунар, лаптоп, телефон или телевизор у вашој спаваћој соби одвраћају вас од љубави;
  • ваш партнер или партнер мање занима вас;
  • Ваша атракција је смањена због контрацептива.

Било који од ових разлога може се елиминисати - и то зависи од вас. Направите напор, ако је потребно, и имате секс, како волите - често и са укусом, лагано и лагано, или гадно и грдо.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 27 = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: