Зое Бербер – фотографија у “Маким”

Зоиа Бербер снима фотографије у Макима

Млада глумица Зои берберскиј постао популаран након што је играо у омладинској емисији "Реал Боис 'емитована на једној од руских телевизијских канала, у улози Оборина Лера, својом девојком, а касније супруга протагонисте. Привлачан изглед и глумачки таленат не би могло остати непримећен. Данас можете видети неколико фото-снимака Зое Бербера, али нећете наћи праве фотографије. А све због тога што Зое има принцип - да не буде гола у оквиру.

Сања о људима

Сваке године, на локацији популарног мушког магазина "Маким" надлежни жири, чији су чланови стотине људи различитих професија и старосних група, изабран је топ 100 жене, које се сматрају највише секси у Русији. Зоја Бербер на овој листи се појављује сваке године, а 2011. године мушкарци су јој дали и пето место.
Зоиа Бербер снима фотографије у Макиму 1
Тада глумица је победила само Алину Артз, Марију Козхевницку, Викторијиној Бонету и Вери Брежнева. Особље Маким магазина је више пута наговештавало Зое Берберу да је сесија фотографија у сјају и фотографија на насловници разумни предлог, али глумица још није дала сагласност.

У једном од интервјуа, Зое Бербер је нагласила да није спремна показати своје голе тело гледаоцу. Понуде о снимању топлесс двадесет шестогодишње глумице одбацују, иако делују са завидном регуларношћу. Фанс Зои берберски не губи наду да ће једног дана она ће ценити њихову искрену пхотосхоот у часопису "Маким", јер је девојчица, "светле" на својим страницама често добијају уносне понуде да промовишу своје каријере.

И у очекивању овог догађаја, имамо прилику уживати у љепоти младе глумице гледајући фотографију гола Зое Бербера.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: