Винтаге имаге

винтаге имаге

Све модерне девојке не поштују стари стил, упркос популарности у модном свијету. Неко сматра овакву одећу као арсенал баке. Али постоје они који преферирају старинске слике, као главни стил за себе. Да видимо који су трендови повезани са овим неуобичајеним правцем и које су његове главне карактеристике?

Винтаге слике у одећи

Пре свега, вреди напоменути да слика у стилу винтаге подразумијева присуство одјеће само дизајнерским моделима. То значи да фабрички стилови велике производње неће пренијети целу идеју софистицираности и софистицираности. Најпопуларнија одјећа за женски винтаге слике су хаљине. Сам модел може се одабрати из модних колекција, од 10. до 80. године прошлог века. Стога су истакнуте бербане хаљине, наглашавајући женственост - суседну кокету, истакнуту зону струка, летећу сукњу или сужену полугу. Данас су слични стилови представљени иу најновијим колекцијама. Међутим, савремене хаљине а-ла прошлог века садрже само релевантне форме тог времена. Завршетак се модернизује. За старинске слике су карактеристични украшени колари, проширени рукави, нежни елементи.

Винтаге слике се могу створити уз помоћ лијепе звончице умерене дужине, уског модела у поду, полуњавице. За ове женске одеће је да бирају нежну блузу са широким рукавом или уграђеном јакном од твида.

винтаге имаге10 винтаге имаге11 винтаге имаге12
винтаге имаге13 винтаге имаге14 винтаге имаге15

Винтаге слике и додатна опрема

Саставни део старинске слике је доступност додатне опреме. Неопходно у рукама девојке мора бити лаконска торбица. Као правило, ово је уредан модел мале или средње величине на краткој дршци. Популарни додатак слици у стилу винтаге су рукавице. Овај додатак неће бити функционални предмет гардеробе, већ само декоративни. Али то су рукавице које додају додир мистерије и лаган шарм целом луку. Још један популаран додатак за слику у стилу женских шешира старих челика. Данас су ови модели израђени од осјетљивог у моду трилби или бовлер.

винтаге имаге1 винтаге имаге2 винтаге имаге3
винтаге имаге4 винтаге имаге5 винтаге имаге6
винтаге имаге7 винтаге имаге8 винтаге имаге9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: