Вест лисице

прслук лисице

Модеран и леп крзнени прслук крзнене лисице није поклон моди, али прилично самодовољна и практична ствар која ће улепшати сваку жену. Само мали број људи може одбити такав луксуз и искључиво из идеолошких разлога. Сви остали морају само изабрати прави стил и дужину крзнене одеће од лисице, како би га хармонично уклапали у вашу слику.

Карактеристике сечења модерних прслука од лисице

Предности одјеће направљене од природног крзна у давним временима ценило је човечанство. Чак и тада, уз помоћ крзнених производа, људи не само да избегавају хладно вријеме, већ су истакли и њихов статус и положај друштва. Може се рећи да се мало промијенило од тада. Данас, таква ствар као и прслук крзна, такође указује на добар укус и стабилну финансијску ситуацију. Наравно, лисица није сабље или минк, али вриједи пристојан износ, па је боље узети у обзир све нијансе прије куповине.

Прва ствар коју треба да одлучите о облику. Без страха, можете се ослонити на властити укус за витке и високе девојчице. Изгледаће добро скраћени и издужени модели, класични уграђени или лабави прслуци направљени од лисичје крзна са капуљачом. Елегантне, али ниске даме би требало да бирају скраћену верзију и наглашавају струк тепимом траком.

Крзно крзно се може користити као завршна облога - ово је одлично решење за власнике величанствене прслине. Такође, начин живота и стил жене може служити као критеријум за избор дужине и стила прслука. Те девојке које проводе доста времена за воланом или у јавном превозу, треба да дају предност кратким моделима. У канцеларијском окружењу, крзнени прслук је дужи од средине кука. Изузетно је "пријатељски" са строгим оловком и хаљином лакона.

Поред тога, очигледна је и још једна предност прслука од крзна крзна, односно њихова различита боја. Производи могу бити црни, црвени, сиви, бијели, што омогућава задовољавање захтјева чак и најкомпликованијих особа.

Са чиме носити крзнени прслук од лисице?

Забринут због овога и не вреди - комадић или комбинезани прслук из лисице ће се уклапати у скоро сваку слику. У радним данима може се носити са блузом, ручком, топлим џемпером, чврстим панталонама или фармеркама. Заправо, комбинација крзна без рукава и танка кожна јакна. Као зимски ансамбл, стилисти препоручују кестен од крзна од лишћа који се носи изнад драпера. Завршни додир може да служи као чизме или глежењске чизме са високим штиклама и, наравно, додатном опремом.

Елегантна и лепа кошуља са рукавима без рукава је одличан додатак вечерњим хаљинама. Узгред, у таквој композицији је занимљиво гледати кестен од крзна лисице са капуљачом.

Како одабрати квалитетан производ?

Да је прслук задовољан својим власником дуго времена, требало би да буде не само леп, већ и квалитативан. По правилу, специјализиране продавнице су одговорне за квалитет понуђених производа. Међутим, боље је гледати производ ближе:

  1. Уверите се да тело није отцепљено, а крзно је глатко и сјајно у дужини.
  2. Ако имате руке на вашим рукама које пада из прслука, немојте оклевати да се уздржите од куповине. Такав производ неће трајати пола времена.
  3. Неће бити сувишно да се уверите у природност крзна, јер да бисте дали пристојну количину вештачке лажне воље, барем боли.
  4. Обратите пажњу на шавове и шавове - нису дозвољене закривљене нити и пропусти на квалитетним производима.
прслук лисице 1 прслук лисице 2 прслук из лисице 3
прслук од лисице 4 прслук лисице 5 прслук од лисице 6
прслук лисице 7 прслук из лисице 8 прслук лисице 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: