Шминка Лади Гага

Лади Гага - једна од звезда, која је публику освојила неконвенционалним стилом и шокантним. Не сви то воле, неки чак и осуђују за такве експерименте, други - диви се. Али, многи, вероватно, се већ не сећају да је на самом почетку каријере била певачица са снажним гласом и лепим изгледом. То је слика коју је створила звезда, добила замах, а слике Лади Гаге почеле су се издвојити за своје јединствене костиме и незаситне.

Лади Гага Маке-уп 1 Лади Гага Макеовер 2 Лади Гага Макеовер 3

Револуција у шминкању

Пошто су слике звезде увек разноврсне, шминку за Лади Гага бирају најбољи уметници шминке који врло креативно приступају свом раду, без страха од смелих експеримената.

На почетку каријере, шминка певача била је много смиренија. Стрелице, уредно наглашавајући очи, невсиљиву боју сенки, светло ружичасту, љубичасту или наранџасту руж за усне. Велики прамен косе могао би бити на његовој глави. У овом Барбију стилу, звезда је изгледала слатко и женствено.

Тада је слика Лади Гаге преживела трансформацију, а она је почела да се појављује са шминком у стилу Мерлин Монрое. У најбољу боју, црвену или ружичасту карзину, што јој даје природност и шарм.

Религијска слика Лади Гаге је скоро увек мрачна. Тамне очи и исте боје ружа чине глумици веома вулгарним, а представници верских заједница осуђују је због овог стила. Велики црни или обојени кругови око очију не пружају тако лепо лице девојци, али и њену слику учинити прилично грубим. А огромне очи које су обојене на очним капцима изгледају сасвим необично и чудно.

Међутим, понекад се пјевач појављује испред публике на више женствених слика. Светли руж за усне, велике црне стрелице, прилично уредне, сјајне нијансе с пастелним нијансама изгледају врло слатко и чак нежно.

Многи љубитељи звезде, посебно тинејџери, покушавају да имитирају свој идол у свему. Међутим, одлучила је направити шминку као што је Лади Гага, ипак вриједи напуштати смеле експерименте који у нашем окружењу не могу бити прихваћени уопће. Ако стварно желите да будете као звезда у свему, можете одабрати опцију која ће изгледати адекватна у друштву људи, како не би изгледала претјерано вулгарна или чудна.

Лади Гага Макеовер 4 Лади Гага Макеовер 5 Лади Гага Макеовер 6
Лади Гага Макеовер 7 Лади Гага Макеовер 8 Лади Гага Макеовер 9
Лади Гага Макеовер 10 Лади Гага Макеовер 11 Лади Гага Макеовер 12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 + = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: