Риханна у купаћем костиму

риханна у купаћем костиму

Активан корисник звезде друштвене мреже, познати Р'н'Б певачица Ријана је недавно постављен њихове слике у купаћем костиму, још једном демонстрира више милиона долара јавности (али само у Инстаграм 40 милиона. Корисници претплаћени на њега) прекрасном, тонирану тела и тетоваже на боковима и грудима.

Риханна у заводљивом бикинију

Америчка певачица је почивала са њеном пријатељицом, фотографом Мелисом Форд, која је, заузврат, успела да направи многе професионалне фотографије познате личности. Дакле, с једне фото лепотица Риханна баскед на сунцу у розе бикинију, држи чашу вина, с друге стране - у секси црни бикини стоји у средини банкет сала, или купање у базену.

Риханна у купаћи костим са отвореним леђима Риханна у ружичастом бикинију Риханна у црном бикинију
Риханна у црном купаћи костим Заводљиви облици Рихане Риханна тетоваже

Није ни чудо, али за само неколико сати ове фотографије су успеле да постигну више од 10 хиљада воли. Шта могу да кажем, али певач који је прошле године постао први извођач на свету, који је продавао синглове који су премашили прекретницу од 100 милиона, зна како изненадити јавност.

"Вруће" слике Рихане на плажи

Како твоја славност проводи празнике? Испоставило се да 28-годишња певачица воли да се одмара на њеном вољеном Барбадосу. Дакле, недавно је посетила чувени Дан карневала Кадомент у светлу купаћи костим, са стилском фризуром и шминком. Девојка зна да је увек у центру пажње, већ зато што чак и када хтео да вози плочу са лопатицом, пред навијачима и папараца појавио наоружан: сунчаном плаже рухо и прибор.

Осим тога, ово није једини пут када је на плажи личност изгледала више него секси и женствени. Примери овога се могу назвати небројеним. Дакле, док се опустила на Тајланду, девојка јој је показала танак бројке и облике у устима, у црном купаћем копиту са ткањем на леђима.

Шта да кажем, али слике Рихане на плажи су увек засићене позитивном енергијом, унутрашњом снагом. Светле боје, стилске костиме, невероватна фризура, шминка, украси - све ово личи на стварну дугу.

Риханна у жутом купаћи костим Риханна у затвореном купаћи костим Риханна у зеленом бикинију
Риханна у каубојском шеширу и купаћи костим Риханна се бави паддлебоардингом Риханна плива у базену
Риханна на одмору на Барбадосу Риханна на одмору на Тајланду Риханна на плажи у купаћи костим
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 43 = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: