Најтоплије рукавице

најтоплије рукавице

Стицање од најзначајнијих топлих рукавице, а посебно за становнике северне регије, може постати хитан задатак, јер када руке топло, онда се осећамо пријатно, кожа остаје мека и еластична, и грчеви у судова руку, која чак може довести до срчаних и можданих удара, ми није страшно.

Које рукавице су најтоплије за зиму?

Пре него што одете у продавницу за исте пар најтоплијих женских рукавица, потребно је да одлучите за шта ће се користити и, сходно томе, који материјал треба направити.

Најбоље топне рукавице које ће вас спасити чак и изузетно ниским температурама, представљају модели произвођача спортске и туристичке одеће. На примјер, рукавице компаније су веома популарне Цанада Гоосе. Израђени су од специјалних густих водонепропусних материјала и имају изолацију пуњача, која штити руке од мраза и вјетра. Међутим, такве рукавице имају значајне недостатке: прво, довољно су и густе, а друго, изгледају веома спортско и нису намењене свакодневном хабању. Али, ако идете на зимски пешачак, онда је вредно дати предност таквим рукавицама.

На другом месту међу топлим рукавицама су модели од кожа. Овај материјал густо окружује руку, добро се загријава, пушта у ваздух, а такође изгледа лепо и елегантно. Рукавице су израђене од различитих врста коже: овце, свињетина. Али најтоплије су рукавице кожних јелена. Поред тога, улога изолације често игра у овој рукавици облога природног крзна. То су дуго топла кожне рукавице које покривају зглоб су најбољи избор за свакодневно ношење у тешким мразима.

Суеде - врста коже, али рукавице из ње нису толико популарне, јер је то веома захтеван материјал који се лако брише, прљава, почиње сјај. Према томе, рукавице од коже могу да вас добро загреју, али мало је вероватно да ће дуго трајати.

Вунене рукавице - веома популаран и дуго познат. Капут се добро загријава чак и код озбиљних мраза. Ове рукавице и рукавице се испоручују деци. Али вунене рукавице се брзо мокрају, па ако се одлучите играти снежне кости или само пада под јако снијег, ваше руке могу брзо замрзнути. Да, и природна вуна је одушевљена када се носи, што може изазвати свраб и иритацију на кожи.

Коначно, руно - Рукавице од тога погодне за јесен и не превише хладне зиме. Он добро загријава руке док сијалица термометра не пада испод -5 °. Флис је пријатан за ношење, за разлику од вуне, мекан и пријатан на додир, не пушта пуно, али, као вуна, добро абсорбује влагу и умива.

Остали критеријуми за избор топлих рукавица

Постоје и други знаци, поред материјала који вреди обратити пажњу када купујете топлу рукавицу. Прво, то је величина. Чак и најтоплије рукавице неће вршити своје функције загревања, ако су мале или велике. Превише рукавица је лако уништити ветар, рука ће се осећати у њему превише слободно. Мала рукавица ће стиснути крвне судове у руци, што може довести до грчева, а то рукама чини још хладнијим. Рукавице морају увек бити суђено пре куповине. Други знак када се бирају рукавице је квалитет облоге, треба га направити од квалитетног материјала. За зимске моделе, његова доступност је обавезна. Само кожне рукавице, чак и најгушће и најквалитетније, неће бити довољно за загревање. На крају, вреди обратити пажњу на квалитет шавова, ако их има. Оне би требале бити равне и равне, тако да не трљају руку док носите.

најтоплије рукавице1 најтоплије рукавице2 најтоплије рукавице3
најтоплије рукавице4 најтоплије рукавице5 најтоплије рукавице6
најтоплије рукавице7 најтоплије рукавице8 најтоплије рукавице9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 54 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: