Јеанс Стретцх

Јеанс Стретцх

Танке ноге, чврсто покривене фармеркама, гледају у много више атрактивније него у мини сукњи. Међу огромним разноврсним стиловима и бојама, свака девојка сигурно ће пронаћи њене савршене панталоне за њу која ће јој учинити неодољива.

Женска Јеанс Стретцх

Стретцхи фармерке често имају сужени стил панталона. Посебно пикантно истичу лепоту својих ногу и веома су популарни код мушкараца. Овај моделку се може носити са затегнутим врховима, а са широким блузама и туником. Пожељно је носити тесне фармерке са танким девојкама са добром фигуром. Али чак и пуне девојке са правилном селекцијом модела изгледају веома апетизирајуће.

Уске женске фармерке визуелно продужавају ноге и учинити их слиммернијим. Па, и њихова комбинација са ципелама на танкој високој шници је једноставно укусна.

Друга опција - стретцх фармерке са високим струком. Увек изгледају спектакуларно и не остављају своју љубавницу без пажње. Наравно, да бисте носили такве панталоне, морате имати савршене облике. Међутим, уз њихову помоћ можете чак сакрити мале мане, на пример, стомак.

За дјевојчице које се не плаше да изгледају прилиено и прилиено, модели јеткиња за провод се уводе у јахање. Само изражавање и слобода деловања, нека немарност и сексуалност су главне тежње онима који бирају овај стил.

Шта год пожелите, растезање је увек актуелно и модерно. Овај еластични материјал је невероватно згодан, беспрекорно извлачи кукове и струк. У фармеркама, девојке са стресом изгледају увек атрактивне. Они могу ићи на посао и састанак, упознати пријатеље и клуб.

Што се тиче палете боја, женске одеће могу бити црне, плаве, плаве, сиве, са цртежима. Избор ће зависити од тога који је мод у одређеној сезони.

јеанс стретцх1 Јеанс Стретцх2 Јеанс Стретцх3
јеанс стретцх4 стретцх јеанс5 јеанс стретцх6
стретцх јеанс7 јеанс стретцх8 јеанс стретцх9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: