Свеће са прополисом у гинекологији

свеће са прополисом у гинекологији

Прополис је сјајан антисептик. Широко се користи у гинекологији. Свеће са прополисом у гинекологији - јединствено средство за зарастање ране, које омогућава да се бори са гљивама и различитим инфекцијама. Поред тога, у својим аналгетичким функцијама, прополис је чак ефикаснији од многих анестетика.

Свеће са прополисом - апликација

Гинеколошке свеће са прополисом се користе због њиховог антиинфламаторног дејства и антибактеријских својстава. Међутим, треба запамтити да се не могу користити ако жена има алергију на било који пчеларски производ.

Реади свеће прополис Нам у гинекологији (тј свеће, направљене на основу прополиса и Димекидум - супстанца која раствара прополис повећава њен ефекат) је веома популаран управо сада. Они користе прополис, направљен специјално за уредан и пажљив третман.

Вагиналне супозиторије са прополисом се често користе у ерозији грлића материце. Узрок ове болести увек је покривен упалом. Ако се свећице са прополисом користе на самом почетку настанка инфламаторног процеса, онда се врло брзо можете отарасити ерозије и, што је најважније, без повреде тела. Прополис може да дође до огњишта упале, да га равномерно дистрибуира и елиминише узрок болести. Осим тога, значајно омекшава слузницу, поједностављујући одлагање нездравих елемената.

Многи људи користе свеће са прополисом од фиброида. Мио материце је једна од најчешћих болести женског гениталног подручја. Обрадите га, обично уз употребу хормоналних лекова или хируршког метода. Обе опције су веома непожељне, јер прете са неугодним последицама. Због хормона уведених споља, може доћи до хормоналних поремећаја. Свака хируршка интервенција, заузврат, представља велики ризик за жену. Употреба свећа са прополисом омогућава директно утјецање на ћелије организма који су подвргнути промјенама. Захваљујући прополису, мембране ћелија се рашчишћавају, ћелије су засићене корисним супстанцама, а стога се стварају повољни услови за уклањање болесних ћелија, а нове за развијање здравих. Овако прополис омогућава распуштање тумора.

Важно је узети у обзир погодност такве медицинске супстанце као прополиса, лековита својства свеће из које не нестају из дуготрајног складиштења. Такве свеће су много погодније од таблета, не повређују мужне мембране, нити убијају корисне лактобациле у вагини.

Свеће са прополисом током трудноће ће помоћи да се носи са многим болестима које се често јављају код мајке које су у току. Такве свеће ће постати алтернатива антибиотици, који је забрањен да се узимају током трудноће ако се открије заразна болест женског гениталног подручја.

У сваком случају, ако је жена одлучила да употреби свеће са прополисом у гинекологији, како направити свећу од прополисаувек треба да се консултује са својим доктором. Лекар који мора одлучити о могућности лечења прополисом, као и одређивање учесталости свећа. Прополис је ефикасан лек, али то није само у занемареним случајевима, па зато не треба напуштати неопходну, мада озбиљније, интервенцију, ако је заиста неопходна.

Како направити свеће од прополиса?

За производњу супозиторија са прополисом да се раствори у води прополису (100 мл воде на 10 грама прополиса), додати какао бутер решење и сипати у овалним калупе. Након замрзавања (за чврстоћу), свеће су спремне за употребу.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 66 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: