Екстензије елемената или ламинација – што је боље?

Екстензије елемената или ламинација што је боље

Наглашавају значај и лепоту очију савремена жена постало лакше са појавом различитих салону третмане за негу трепавица. Сада је могуће да пренесе не само жељену боју, али и додатни волумен, дебљине, бенд, чак и повећати број длака. С обзиром на опсег услуга, тешко је изабрати: биозавивка трепавице или ламинат - што је боље зависи од жељеног ефекта и поступак завршава.

Шта давање биокаса и ламинација трепавица?

Прва одређена мера је неопходна за давање длакама на капцима изразито савијање. Биованивка дозвољава, без повреде трепавица, дуго да увлачи своје савјете. Резултат траје око месец дана, након чега је потребна исправка.

Ламинирајуће трепавице се односе на процедуре лечења. Током сесије, длаке су засићене кератином, стичу сјај и еластичност, светле боје, постају дебље и губе. Осим тога, ламинација штити трепавице од негативних ефеката компонената козметике, сунчевог зрачења, влаге и хладноће. Трајање акције је 7-8 недеља.

Која је разлика између ламинације трепавица и трепавица?

Упркос готово идентичном визуелном ефекту након сваке од поступака који се разматрају, они су потпуно различити.

Главна разлика између биованивке и ламинације трепавица је зарастање длака. Прва опција неге подразумева само савијање, док је засићеност кератином дизајнирана да ојача и обнови трепавице, побољшавајући њихову боју. Због тога је други описани поступак нешто скупљи.

Исто тако, разлика између ламинације и биозавивка трепавица приметан у односу на боју косе. У првом случају, пре импрегнари кератина се наноси на трепавице пигмент, бојење промени боју чак завршава. Резултат - Интензивније боја косе, и њихово визуелно истезање. Када се не врши биозавивка бојења.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: