Абортус соли

слани абортус

Абортус у соли односи се на разне абортусе који се спроводе у каснијим фазама трудноће. Последњих година његова употреба је ограничена због опасних последица по живот и здравље жена. Принцип њеног понашања је другачији од абортуса, спроведен медицинским методом или хируршком интервенцијом.

Начело деловања абортуса соли

На почетку хлороводоничног абортуса лекар је из амниотске течности исцрпио око две стотине млн амнионске течности, а затим је уместо тога напумпао у истој количини соли. Дакле, дете је у солном раствору и умире за неколико сати. Узроци смрти су бројне опекотине, тровања, крварење у мозгу.

Извлачење дјетета из материце, по правилу, одвија се дан након смрти. Чудно је, али постоје случајеви у којима после абортуса соли, дете остаје живо, али, нажалост, остаје неважећи. Таква деца изгледају као ољуштена са кључањем воде.

Доктори покушавају да не користе ову методу много година. До сада је већина абортуса извршена хируршки. Дете се расклапају и нема шансе за опстанак.

Важне поене

Пошто је одлучио на овај корак, жена треба да буде свестан да су касније фазе трудноће указује на то да је дете скоро потпуно формиран, и слани абортус ће му донети муке пакла. Неке жене које су искусиле ову страшну процедуру, причале су о њиховим осећањима након што су представили раствор соли. Дакле, они су тврдили да беба почиње практично да избија како би избегла ове ужасне муке. Код жена, овакав поступак често узрокује психолошке проблеме. Ово није изненађујуће. Абортус је већ траума за тијело и психу, па чак и за такав варварски метод, а још више. Није потребно на садашњем нивоу медицине и фармакологије, да би ствари у таквом нехуманом начин абортуса.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: