Тример женског лица

Тример женског лица

До данас, најпознатији апарат за уклањање длака у дому за жене је епилатор. Међутим, наношење на осетљива и тешко доступна места на кожи је прилично тешка. Ради се о обрвама и зони изнад горње усне. Овај проблем савршено управља женственим тримером лица.

Шта је тример за лице?

Тример за уклањање длаке на лицу изгледа као хемијска оловка, опремљена са ножем на крају. По правилу, такав уређај је опремљен различитим млазницама које омогућавају повећање функционалности и заштиту површине коже што је више могуће од оштећења током рада. Тример није у стању да извуче косу као епилатор, али квалитативно је брије са у корену, а да их трим, остављајући жељену дужину. Ножеви уређај сакривен иза заштитне мреже или монтиран у посебној чешаљ који спречава елементи за сечење контакт са површином коже.

Постоје различити тримери - универзални, високо специјализовани и мултифункционални. Често је такав уређај опремљен електричним бријачем, шрафом за косу или депилатором, али такође можете наћи конвенционални тример за негу лица, чија цена је знатно нижа од цене комплета.

Како одабрати?

Избор женског тримера за бријање за лице, морате обратити пажњу на врсту хране. Па, ако уређај може да ради и из мреже и са батерија. За оне који нису навикли да ограниче на један начин рада, могуће је препоручити куповину "паметног" уређаја који може да ускладишти до 6 корисничких програма. Пре куповине уређаја треба држати у вашим рукама, процијенити његову ергономију, тежину и величину. За некога, битно је присуство гумираног случаја, али за неког не. Веома важна тачка је материјал за производњу лопатица и могућност куповине замене за овај електрични тример за лице.

Материјал је пожељнији за керамику, а велики плус ће бити процесне главе уређаја са сребрним јонима, познатим по својим бактерицидним својствима. Такав ефекат ће ценити даме са осјетљивом кожом, склоне иритацији. Влаге отпор апарата као једна карактеристика вероватно ће бити користан за мушкарце, јер жене обријати обрве и коса на његовој горњој усни често суве, али радеиусцхие за чистоћу корисних уграђеног вакуум систем који омогућава сао у све резаног длаке. Корејски тример за лице је данас веома популаран. Они у потпуности испуњавају све захтеве и имају демократску цијену.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 21 = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: