Тамни паркет

тамни паркет 0

Тамни под је прекрасан дизајнерски потез, чији је циљ да унутрашњост буде још елегантнија и угледнија. У контрасту мрака и светлости веома је корисно играти, чинећи простор умереним и племенитим. Наравно, при томе морате бити у могућности да правилно ставите акценте и изаберете одговарајућу боју за зидове, намештај и остале детаље ентеријера.

Предности тамног паркета у унутрашњости

Пре свега, одмах долазе асоцијације природности, са тамном земљом под ногама. Посебно снажно ово треба да интересује присталице еколошког стила.

Још једна предност дизајна је способност играња са простором. Визуелно, тамни под може смањити просторију, али чим оборите зидове у светлој нијанси, ефекат ће се испоставити супротно - простор ће се проширити испред очију. Посебно ако изаберете В-облик паркует паттерн.

Додатне предности тамног паркета су углед и ригорозност резултирајућег дизајна собе. Љепота и стил таквог пода никада не излази из моде и не губи релевантност.

Сенке тамног паркета

Тамни паркет не значи да је под увек потпуно црна. Постоји много других нијанси. На пример, тамно смеђи паркет даје пуно занимљивих могућности, чак иу зависности од тога како светлост пада на њега. Браон под је погодан за класичан стил и модеран минимализам.

Тамно сиви паркет даје простор посебној прецизности. Рафиниране сиве нијансе стварају јединствену атмосферу опуштености и хладноће.

Тамни мароонасти подови су такође одлична опција, посебно у комбинацији са жутим, пјешчаним бојама у остатку собе.

Црни под је елегантно решење за уређење собе у минималистичком стилу. Истовремено, требало би да покушате додати још свјетлих боја у просторију - у тапацирунгу намештаја, декорацији зидова, текстилу.

тамни паркет 1 тамни паркет 2 тамни паркет 3
тамни паркет 4 тамни паркет 5 тамни паркет 6
тамни паркет 7 тамни паркет 8 тамни паркет 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: