Профиле цорницес

профиле цорницес

Профилни карници су лаке конструкције са специфичним стазама за тркаче испод завеса, које служе као водичи и обезбеђују им несметано кретање. Могу се монтирати за дизање или клизање завеса. Конструкције су једноставне у инсталацији, не требају посебна пажња и нису једноставне за коришћење.
Сорте профилних карниса

Врсте профилних карниса

Профили за завесе су строп и зид. Сваки модел може бити фиксиран на зид, плафон или у отвору прозора помоћу специјалних руку. Број редова у њима варира - од једне до пет. Вишенаменски коријени омогућавају дизајнирање вишеслојних завјесних завеса различите тежине с тилом, завјесама, ламбрекуинс, свагами.

профиле цорницес 1 профиле цорницес 2 профиле цорницес 3

Алуминијумска профила - Дурабле, лоокс солид анд еккуисите. Може се савијати испод прозора, изрезати у линији, чинећи полигоналну конструкцију. Постоје посебни делови за обликовање сложених геометријских облика у дизајну. Зглобови делова не спречавају трцање да се слободно крећу дуж жлебова. Скоро у свим конструкцијама таквих коријена постоји могућност контроле ручног или електричног погона.

профиле цорницес 4 профиле цорницес 5 профиле цорницес 6

Пластична флексибилна профилна вијенца лако је дати било који облик који одговара геометрији прозора. Профил производа може бити савијен у било ком смеру и створити заобљену или сломљену линију.

профилне корпе 7 профиле цорницес 8 профилни карнови 9

Профил декоративни каменчићи допуњена прелепом багетом за маскирање причвршћивања завесе.

профиле цорницес 10 профиле цорницес 11 профиле цорницес 12

Алуминијумске плафонске плочице од бијеле, сребрне боје су популарне у дизајну модерног ентеријера. Такви производи су модерно решење за украшавање прозора или дељење собе у зонама. Они ће учинити ентеријер елегантним, удобним и лепим. Профили карниси - функционални додатак унутрашњости куће или канцеларије.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: