Плаже Казана

плаже Казана

Казан је велики лучки град, главни град Републике Татарстан Руске Федерације, који се налази на обали реке Волге. Град је важан културни, економски и политички центар земље. Неке од његових знаменитости су УНЕСЦО заштићене као локације свјетске баштине.

Лето у Републици Татарској је увек сунчано и топло. А почетком љетних дана, становници и посјетиоци града одлучили су се сунчати и пливати на градским плажама у Казану. Многа јавна места су добро опремљена и опремљена са кабанама и тоалетима. У наставку ћемо детаљније размотрити неке од најпопуларнијих плажа Казана.

Ривиера Беацх

Ово место за одмор налази се на обали реке Казанке и пружа посетиоце прекрасан поглед на Кремлину од белог камена. "Ривиера" је европска плажа Казана. Удобни лежаљки за лежаљке, опремљени тушеви и кабине за премештање, сауна и грејани базени помоћи ће вам да уживате у угодном боравку. Поред тога, на територији комплекса налази се један од највећих базена у свету "Еуропеан", чија је дужина 80 метара. "Ривиера" је једна од ретких плаћених плажа у Казану. Али добро развијена инфраструктура, чиста вода, бијели песак и висок ниво услуга ће вам омогућити да проведете вријеме са задовољством.

плаже Казан_1 плаже Казан_2

Плажа Локомотив

Међу становницима града, популарна је градска плажа Локомотив у Казану. Главна предност овог места за рекреацију је његова погодна локација. Многи долазе на плажу само да се шетају по песку после једног дана рада. Поред тога, то је готово једино место за пливање, које се налази унутар града.

плаже Казан_3 плаже Казан_4

Лаке Емералд

Ова плажа Казана налази се на некадашњем каменолому песка. Пријатна плажа, чиста и хладна вода из подземних извора привлачи све више посјетитеља овог дивног језера. На плажи можете изнајмити катамаран, возити водени тобоган или учествовати у многим другим забавним активностима.

плаже Казан_6 плаже Казан_7

Лаке Лебиазхие

Још једно омиљено место за одмор грађана је плажа Казана, која се налази на обали језера Лебиазхие. Често на језеру организују народне фестивале, пригодне за одмор. Плажа је повољно смјештена. На њеној територији можете наћи и мноштво кафића, што чини остало на језеру много удобније и приступачније.

плаже Казан_8 плаже Казан_9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 65 = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: