Нову годину у руском народном стилу

Нову годину у руском народном стилу

Сви Славци су навикнути да прослављају Нову годину весело и весело, тако да је "било шта да се сећа". А сада, када је мени већ састављен, многи почињу да се помешавају са којом темом бирају за новогодишњу журку.

Да би вас спасили од непотребних невоља, у овом чланку предлажемо да се упознате са занимљивом идејом славе Нову годину код куће у руском народном стилу. Више детаља о организацији таквог необичног догађаја, сада разговарамо.

Припрема Нове године у руском народном стилу

Главна карактеристика празника је присуство националних мотива. Да би унутрашњост најбоље одговарала теми партије, вреди се уклонити из очију модерних скупих столњака, тепиха и било којег "високотехнолошког" предмета.

За декорацију ентеријера за новогодишње ствари су савршено у руском народном стилу, који су одржани у висок углед наших предака. Можете лежао на поду ткане простирке у углу или поред кревета да стави грудну украсити зид стара слика оплеменити везом столњак на терену и самовар чизмом и поставите свуда декоративних предмета од сламе или дрвета.

Украшавање празничног стола за Нову годину у руском стилу такође треба да одговара карактеристикама служења из прошлих векова. За то ће одговарати глине од глине, дрвене кашике, бокалице, обојена јела, чајници, плоче итд.

Традиционални третмани ће бити: риба у било којој форми; палачинке; печени прасад; маст; пите; ухо; Пицклес; печурке; водка; сноп овчије коже; медењак, итд.

Сјајна улога, наравно, на прослави Нове године у руском народном стилу игра костим. Женске дуге хаљине, кокосхник, сукња и платформе, шал, Мушка кошуља са тачкама или пругама, сужен на дно, панталоне, црвене чизме Зупан, чизме, крзна прслуци и капе - шубару - оно што је потребно за тематску журку.

Најзанимљивији део припреме Нове године у руском стилу је састав сценарија. Могуће је да се укључи састанак Санта Цлаус у тројке коња са Слеигх Беллс и, Циганима, медведа, балалајка и баан играча, фото снимањима, свих врста лутрије и такмичења.
Значајан тачка у сценарију у стилу руске бајке Нова година ће бити наступ народних песама о зими из популарних филмова на караокама, игра бајка знакове: Баба Јага, Иван Будала, Косхцхеи бесмртан, итд

Нову годину у руском народном стилу1 Нову годину у руском народном стилу2 Нову годину у руском народном стилу3
Нова година у руском народном стилу4 Нову годину у руском народном стилу5 Нова година у руском народном стилу6
Нова година у руском народном стилу7 Нова година у руском народном стилу8 Нова година у руском народном стилу9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: