Како одредити секс џунгарског хрчка?

Како одредити секс џунгарског хрчка

Ови лијепи пухасти груди достижу дужину од десет центиметара. Држите их код куће врло једноставно, а поред тога су изузетно чисти и не остављају оштре или непријатне мирисе. Због тога су хрскавци Џунгар, заједно са њиховом сиријском браћом, постали такви популарни трагови љубитеља домаћих животиња. Али, за разлику од пса или мачке, да научите из ове мрвице "хрчак је девојчица или дечак?", Почетник у почетку изгледа непријатно. Превише мала и крхка, чини се да су ова нежна пухаста створења. Ова мала инструкција ће вам помоћи, што је погодно чак и за 3 или 4 недеље старих љубимаца.

Како се разликовати под џунгарским хрчком?

  1. Пажљиво ставите ову бебу на длан руке, држећи горњи део тела палцем. Доњи део гепека, који ћемо пажљиво проучити, треба остати слободан.
  2. Прво, сачекај мало, тако да се животиња мало смири и не врти.
  3. Стисните чврсто тијело овог малог глодара не можете, покушајте да поступите што је превиднији, помажући у лијечењу гениталија хрчака са другом слободном руком.
  4. Главни сексуални знак који одређује да је јунгарски хрчак девојчица или дечак је растојање између ануса и гениталија животиње.
  5. Ако се бавите одраслим мужем, то ће бити око један и по центиметара. Код деце ова растојања ће бити нешто мања - 0,5-1 цм. У центру абдомена имају карактеристичну жлезду која је врло слична пупку.
  6. Код жена, ова жлезда је скоро невидљива, а растојање између ануса и гениталија је само неколико милиметара. Поред тога, женке се разликују присуством папилеа постављених у два паралелна реда од дна до абдомена до дојке.
  7. Код мужјака, абдомен у пределу гениталија је прекривен крзном, док је код жена женка глатка и ту је скоро нека вегетација. Како одредити пол џунгарског хрчка1
  8. Постоји још једна особина која ће помоћи нашем пословању како одредити род џунгарског хрчка. Ако је џунгарски хрчак већ рођен месец дана или више, тада близу базе репа можете пронаћи малу тестицу након веома пажљивог прегледа.

Као што видите, питање како одредити пол џунгарског хрчка није компликовано. Једноставно, инспекција треба бити веома пажљива да не изазове нечисту повреду неке крхке мрље. Сада можете да урадите ову осетљиву процедуру чак и без додатне помоћи искусног специјалисте.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: